rett ved Gautefall

Hytter på Gautefall

Flotte hytter med tomt rett ved Gautefall.

Ved Lia hyttefelt er det tomter og hytter til salgs. Hyttefeltet består av rundt 60 hytter og ligger rett før (3 km.) Gautefall alpinsenter. Det er ca. 15 min. kjøring fra Treungen og ca 20 min. kjøring fra Drangedal sentrum. Lia hyttefelt har mange kvaliteter og er et flott helårs alternativ, som ligger lunt til rett under Gautefall. Vi har tomter til salgs fra 480 000,- og oppover avhengig av beliggenhet. Tomtene kan selges hver for seg eller som en del av en pakkeløsning med nøkkelferdig hytte inkludertTa kontakt for mer informasjon.

Hyttepakker tilpasset dine behov.

Hyttefeltet er ca. en time og et kvarters kjøring fra Grenland (Skien, Porsgrunn, Bamble). Det ligger rett ved Gautefallelva som renner gjennom dalen med et flott kulturlandskap. Det er fine bade og fiske-muligheter i elva, og med opparbeidet sandvollyballbane og 10 mil med turstier. På vinteren er det kjørt opp flere skiløyper i hyttefeltet som også går opp til løypenettet ved skisenteret.

Sommerstid byr hyttefeltet på merkede stier og variert turterreng med fine bade- og fiskevann.
3 minutter unna finner du Gautefall Skisenter med expressheis, 14 nedfarter, 1 kjelkebakke, eget skileikeområde og barnebakke.
Vinterstid er det 16 km. oppkjørte skiløyper i hyttefeltet med tilførsel-løype til løypenettet på skisenteret (6 mil).
Topptur på ski
Stisykling
Klatring
DEL